Наградени учители 2020 от Teaching Alpha

Наградени учители 2020

Изключително сме щастливи да обявим, че за трета поредна година екипът ни ще връчи два приза за най-иновативен учител. Кои са иновативните наградени учители 2020?

Тази година за селекцията бяха номинирани над 200 учителя. Това ни направи изключително щастливи.

При избора на финалисти, освен иновативните методики, отчетохме и факта, че голяма част от работата на учителите бе в контекста и предизвикателството на дистанционното обучение и мерките, свързани с Ковид 19.

Решението кои да бъдат наградени учители 2020 бе изключително труден и оспорван. А това е още един повод за гордост и щастие. Защото в българските държавни училища иновативните практики са все по-често срещани.

Кои са наградени учители 2020?

След подробна дискусия и мотивирана обосновка, екипът ни отличава  Десислава Трифонова от Второ Средно Училище „Проф. Никола Маринов“ гр. Търговище и Антоанета Миланова от СОУ „Летец Христо Топракчиев“ гр. Божурище. Честито!

Двете учителки получават  финансова награда на стойност 3 хил. лева, с която да продължат да развиват иновативната си дейност.  

Подари трудния избор предизвикан от високото ниво на финалистите, в Teaching Alpha определихме и две поощрителни награди – участие в конференция, обучение, или семинар. Те отиват при Мария Георгиева от 164 ГПИЕ „Мигел Де Сервантес“, гр. София, и Мирослава Минчева, преподавател в ОУ „Отец Паисий“, гр. Русе. Честито!

Наградите на отличените преподаватели ще бъдат връчени в първия учебен ден за новата 2020/2021 година, съобразено с организацията на съответното училище и предвид мерките за дистанция и сигурност.  

Пожелаваме на всички учители, ученици и родители спорна и успешна учебна година! Нека бъдем здрави и да се отнасяме отговорно и към здравето на останалите!

Скоро ще започнем да приемаме номинации за иновативни практики и внедрени модели в българските държавни училища. Така че следете Facebook страницата ни кога може да изпращате кандидатури за своите учители.

Номинации можете да изпращате на имейла ни contact@teachingalpha.org или през директната контактна форма.