Номинирай учител

Номинирай учител

Познаваш ли учител, който преподава по различен от установения начин? Твоят учител използва ли различни техники и методики в клас? Може би познаваш учител, с който сте написали книга в клас или в часовете му/й се чувствате различно от на всички останали? Искаш ли да променим ЗАЕДНО начина на преподаване в България? Номинирай учител, като ни изпратиш писмо или снимай кратко видео!

Защо да номинираш?

Когато някой ученик или родител номинира учител, всъщност споделя опита си с този преподавател. Няма значение по какъв предмет преподава или в коя възрастова група, ние подбираме най-иновативните подходи и ги споделяме с всички. Така и другите учители ще получат ценни съвети и идеи, които да приложат в клас.

Виж повече информация за проекта.

Какво ще спечелиш?

Тези, които номинират учители, не печелят нищо. В бъдеще, обаче, споделяйки ценния опит на преподавателите, печели цялото общество. И най-вече децата, които влизат в клас. Защото учителите са тези, на които разчитаме всеки ден – да ангажират по адекватен начин децата ни по преподаваните предмети, за да могат да запалят нужните искри на любопитство, които да озаряват пътя им напред в тяхното развитие.

В нашия YouTube канал ще намериш много полезна и интересна информация.

Номинирай с писмо

Не ти се пише? Снимай видео!

Как да номинираш с видео?

1. Номинирай учител, като снимаш кратко видео (само ти, твоя телефон и твоите мисли), в което ни разкажи:

  • кой е твоят учител;
  • защо трябва да спечели и как преподава. 

2. Публикувай видеото във Facebook или YouTube с #teachingAlpha и/или ни изпрати линка към него.

3. Ние ще добавим всички изпратени ни видеа в специални плейлисти в социалните ни мрежи.